STUDIELIV OG STUDIETVIVL

Skjul ikke din evner. De er dig givet for at blive brugt. 

– Benjamin Franklin

unimind_studieliv_studerende_studietvivl_studievalg_coach_roskilde

STUDERENDE OG STUDIETVIVL
PRIVATE

Er du studerende og har brug for mere studievejledning, studierådgivning eller studiecoaching omkring din studietvivl eller studievalg? Så er du velkommen til at følge med på min blog eller booke mig til personlig studievejledning / studiecoaching.

Er du forældre til børn, teenagere eller unge og vil have hjælp, råd og studievejledning omkring studievalg, studietvivl og arbejdsliv? Så er du også velkommen til at følge min blog og følge temaerne studieliv og karriere. 

unimind_studieliv_efteruddannelse_studietvivl_kompetenceafklaring_coach_roskilde

EFTERUDDANNELSE OG STUDIEVEJLEDNING
PRIVATE

Er du voksen i job, og tager en diplomuddannelse, master eller anden efteruddannelse? Har du studietvivl i forhold til hvilken type efteruddannelse, du skal tage? Handler din studietivl om, hvad du skal med din efteruddannelse og din karriere?

Du kan booke studievejledning og studiecoaching i forhold til at komme godt igennem efteruddannelse og fuldtidsjob, samt karrieresparring til din arbejdssituation. Jeg har selv taget turen, og ved hvad det betyder, at studere, arbejde fuld tid og have børn ved siden af. 

unimind_studieliv_uddannelsessteder_kompetenceafklaring_organisationsudvikling_coach_roskilde

MINE ERFARINGER

Jeg har arbejdet 15 år i universitetsverdenen på Københavns Universitet, både som leder af en studievejledning og som studie- og karrierevejleder.

Jeg har en diplomuddannelse i ledelse og har medvirket i organisatoriske udviklingsprojekter og afholdt mange workshops i forskellige sammenhænge. Jeg har blandt andet holdt oplæg på CBS i forbindelse med seminar for ledelse, studievejledning og administration om en ny organisering.

Igennem flere år har jeg skrevet en Karriereklumme hvert semester til de studerende på humaniora.

ERFARINGER OMKRING STUDIETVIVL, KOMPETENCEAFKLARING OG STUDIEVALG

Jeg har faciliteret mere end 100 workshops om kompetenceafklaring og studietvivl.  Gennem studievejledning har jeg hjulpet studerende med at finde deres egen vej og røde tråd i deres studier og personlige historier. Jeg har udviklet forskellige måder at arbejde med sig selv på. Gennem årene har jeg vejledt og hjulpet mere end 2000 studerende med svære studievalg, studietvivl og karrierespørgsmål. De seneste år har jeg også gennem studievejledning hjulpet studerende med at strukturere deres dagligdag og håndtere studiestress. Stress i studietiden er et voksende fænomen blandt de studerende – uanset alder eller baggrund. 

Min blog ligger stille men du kan finde tidligere indlæg på BLOG siden. 

Luk menu