STRESSFRI

Gør hvad du kan, med hvad du har, der hvor du er. 

– Roosevelt

unimind_stressfri_stresshåndtering_stresscoach_roskilde

STRESSCOACH ROSKILDE

Du får ikke stress af at møde mig! Jeg gør en dyd ud af at være roligheden selv.

 Stresscoach i Roskilde – samtaleforløb foregår gerne på tlf eller Skype og altså ikke nødvendigvis i Roskilde.

Jeg er uddannet stresscoach hos Bjarne Toftegård, der har udviklet et gennemtestet koncept. Jeg kan derfor tilbyde dig et virkningsfuldt forløb med dokumenteret effekt.

Der er fokus på at lære dine stresssymptomer at kende, redskaber til stresshåndtering, og du ender med at være klædt på, til at jonglere din egen stressforebyggelse.

På min blog vil jeg skrive mange flere indlæg med inspiration til din dagligdag og tips til, hvad du kan gøre, for at holde dig selv i balance. Se i kategorien Stressfri. 

PS: Jeg holder foredrag i Roskilde, Byens Hus, gratis d. 9.1. 2020 om Balance og trivsel i hverdagen. Tilmeld dig til info@unimind.dk

unimind_stresscoach_roskilde_stresssymptomer

STRESSHÅNDTERING

Stresshåndtering og stressforebyggelse sker gennem et testet forløb af 7 samtaler. Du får fokus på først at forstå dig selv, dine mønstre og stresssymptomer. Som din stresscoach hjælper jeg  dig til at blive mere opmærksom på, hvad der stresser lige præcis dig.  

I forløbet kommer du til at lære hvordan, du tager styring og sørger for din egen stressforebyggelse. Der vil helt automatisk komme en fase i forløbet, hvor du arbejder med din egen personlige udvikling til glæde for dig selv og dine omgivelser fremover.

Efter forløbet vil du derfor opleve balance, overskud, nye vaner og ideer til, hvordan lige præcis du kan fortsætte det gode arbejde med stresshåndtering. Du vil også opnå indsigt og forståelse for, hvordan stress påvirker din krop og hvorfor stresssymptomer kommer.

Unimind_stressfri__stresscoach_roskilde_stressforebyggelse_stresshåndtering

STRESSCOACH DIG SELV

I udgangspunktet kan alle komme i ubalance. Den gode nyhed er, at alle kan komme tilbage i deres sunde balance. Det sker med viden om stresssymptomer og praktisk  stresshåndtering. Det handler også om at finde mening og værdier i livet.

Forløbet på 7 samtaler kræver, at du er indstillet på selv at gøre et stykke arbejde mellem samtalerne. Til alle samtaler får du støtte, opmuntring, information og råd til at fortsætte, dit arbejde med stresshåndtering og stressforebyggelse. 

Hvis du har diagnoser eller går til andre typer behandling, herunder tager medicin, lider af angst eller fobier, så er dette ikke et forløb for dig. Vi tager en afklarende kort samtale, inden et eventuelt forløb fastlægges.

Udover pakken med 7 samtaler, kan du også booke en samtale om stressforebyggelse. Til dig som vil lære om stressforebyggelse for netop dig, og dermed undgå alvorlig stressbelastning. Se siden priser.

STRESSCOACH ROSKILDE - ERFARINGER FRA LIVET

Hvorfor arbejder jeg med blandt andet trivsel, stresshåndtering og balance i livet?

I mit arbejde universitetet som vejleder, har jeg hjulpet mange studerende med stresshåndtering. Jeg har både vejledt dem enkeltvist og har også afholdt workshops om trivsel og studieliv. Derudover har jeg selv erfaret stress på egen krop, og ved derfor præcist, hvordan det føles. Jeg ved også, at man kan komme tilbage i balance og få overskuddet tilbage. Det kræver viden om stresssymptomer, viden om stressforebyggelse og i høj grad personlig indsigt. Vi er alle forskellige og reagerer og tænker forskelligt. 

Som din stresscoach hjælper jeg dig med også at afdække alt det svære. Den bedste vej til at komme i balance, er nemlig ved at søge hjælp og blive støttet regelmæssigt i en periode, af en professionel stresscoach, psykolog eller anden type fagperson.

Du kan finde viden og inspiration gennem mine blogindlæg, i kategorien Stressfri. Hvis du har emner til et blogindlæg, så skriv gerne til min mail – info@unimind.dk Så kan det være jeg tager emnet op i et indlæg. På forhånd tak!

Luk menu