STRESSFRI

Gør hvad du kan, med hvad du har, der hvor du er. 

– Roosevelt

unimind_stressfri_stresshåndtering_stresscoach_roskilde

FOREBYG STRESS
PRIVATE

Tænker du på dit helbred, og hvordan du passer bedst muligt på dig selv? Har du små stresssymptomer og ikke altid så meget energi? Er du interesseret i at gøre noget godt for dig selv, inden det går galt?

Kan du svare ja – så er en forebyggende samtale noget for dig, hvor du får indsigt i grundlæggende viden om stress. 

Der er fokus på at lære dine stresssymptomer at kende, redskaber til stresshåndtering, og du kan efter samtalen lettere arbejde med den stress, du føler i dagligdagen og få håndteret den.

Den stressforebyggende samtale er ikke nok, hvis du allerede er meget belastet og udmattet af stress. I så fald kan du få et forløb på 7 samtaler, der løber over 3 mdr. Dette kan du søge om at få betalt af din arbejdsgiver. Se nærmere i næste afsnit om Stresscoaching.

Jeg arbejder altid holistisk med dig, så du får arbejdet med alle aspekter af dit liv. 

På min blog skriver jeg også indlæg med inspiration til din dagligdag og tips til, hvad du kan gøre, for at holde dig selv i balance. Se i kategorien Stressfri. 

Stresscoach i Roskilde – samtaleforløb foregår gerne på tlf eller Skype og altså ikke nødvendigvis i Roskilde.

unimind_stresscoach_roskilde_stresssymptomer

STRESSCOACHING
PRIVATE

Er du ramt af stress? Føler du dig udbrændt og kan ikke overskue dagligdagen? Sover du dårligt eller har meget lidt energi? Måske er du på vej til en sygemelding? 

Så er et stresscoaching forløb relevant i forhold til at få balancen genoprettet og komme tilbage til din hverdag. Jeg støtter dig kærligt, fordomsfrit og holder dig samtidig til ilden i forløbet. 

Forløbet på 7 samtaler kræver, at du er indstillet på selv at gøre et stykke arbejde mellem samtalerne. Du vil få opgaver, redskaber og indsigt omkring dig selv og hvordan du bedste muligt genvinder din balance. 

Efter forløbet vil du derfor opleve balance, overskud, nye vaner og ideer til, hvordan lige præcis du kan fortsætte det gode arbejde med stresshåndtering. Du vil også opnå indsigt og forståelse for, hvordan lige præcis du reagerer.

Hvis du har diagnoser eller går til andre typer behandling, herunder tager medicin, lider af angst eller fobier, så er dette ikke et forløb for dig. Vi tager en afklarende samtale, inden et eventuelt forløb fastlægges.

Stresscoach i Roskilde – samtaleforløb foregår gerne på tlf eller Skype og altså ikke nødvendigvis i Roskilde.

Unimind_stressfri__stresscoach_roskilde_stressforebyggelse_stresshåndtering

STRESSCOACHING
ERHVERV

Er du leder i en virksomhed? Eller TR eller menig medarbejder? Er der problemer med sygemeldinger og dårligt arbejdsmiljø? Og ved I ikke helt, hvad I stiller op med stress?

Det bedste råd er at forebygge stress i arbejdet. Det er altid en god investering at arbejde på at få et arbejdsmiljø, hvor stress ikke er et tabu og hvor information og håndtering løbende er en del af dagligdagen.

Fremfor alt er stress ikke blot et individuelt problem – uanset årsagerne til at en medarbejder oplever stress.

Går det galt så kan stresscoaching hjælpe medarbejdere og ledelse.

Forløbet på 7 samtaler kræver, at personen i forløbet er indstillet på selv at gøre et stykke arbejde mellem samtalerne. Til alle samtaler får personen støtte, opmuntring, information og råd til at fortsætte og hjælp til at vende tilbage til arbejdet efter en sygemelding. 

Vi tager en afklarende samtale og finder ud af hvad der er den rette behandling.

Oplæg, workshop og indlæg om stresshåndtering og balance til seminarer og personledage kan også aftales individuelt ud fra behov.

 

STRESSCOACH ROSKILDE - ERFARINGER FRA LIVET

Hvorfor arbejder jeg med blandt andet trivsel, stresshåndtering og balance i livet?

I mit arbejde universitetet som vejleder, har jeg hjulpet mange studerende med stresshåndtering. Jeg har både vejledt dem enkeltvist og har også afholdt workshops om trivsel og studieliv. Derudover har jeg selv erfaret stress på egen krop, og ved derfor præcist, hvordan det føles. Jeg ved også, at man kan komme tilbage i balance og få overskuddet tilbage. Det kræver viden om stresssymptomer, viden om stressforebyggelse og i høj grad personlig indsigt. Vi er alle forskellige og reagerer og tænker forskelligt. 

Jeg er uddannet certificeret stresscoach hos Forebygstress.dk Forløbet er gennemtestet og veldokumenteret for sin effekt i forhold til at få folk tilbage i normal balance, og dermed også at de vender tilbage til arbejde efter en sygemelding.

Som din stresscoach hjælper jeg dig kærligt og støttende med også at afdække alt det svære. Den bedste vej til at komme i balance, er nemlig ved at søge hjælp og blive støttet regelmæssigt i en periode, af en professionel stresscoach, psykolog eller anden type fagperson.

Du kan finde viden og inspiration gennem mine blogindlæg, i kategorien Stressfri. Hvis du har emner til et blogindlæg, så skriv gerne til min mail – info@unimind.dk Så kan det være jeg tager emnet op i et indlæg. På forhånd tak!

Luk menu