OM

OM UNIMIND OG DORTHE ROZALIA HORUP

dorthe_rozalia_horup_på_job_som_karrierevejleder_ku

MIN HISTORIE - FRA STUDIETVIVL, TIL KARRIERE OG COACH I ROSKILDE

Et CV med sving – studietvivl, studieskift og mange karrieretanker

 • Matematisk – musisk linje på gymnasiet
 • USA, ophold 1 år
 • Humanistisk- international basisuddannelse, RUC (semester i Athen)
 • Grafisk linje, Roskilde Erhvervsskole
 • Pædagogmedhjælper
 • Ophold på sprogskole i Budapest
 • Københavns Universitet, cand.mag. i Ungarsk og Øststatskundskab
 • Budapest, 2 studieår
 • Københavns Universitet, institutsekretær
 • Grønland, lærer i folkeskolen og voksenunderviser i dansk og engelsk
 • Grønland, aftenskolehold i akvarel og tegning
 • Københavns Universitet, Leder af studievejledning & karriere- og studievejleder
 • Iværksætter og indehaver af Unimind.dk

Mit CV er ikke strømlinet eller tilrettelagt efter en snor. Der hvor jeg er i dag, kunne jeg ikke forudse, da jeg gik i gymnasiet.

Du får mere end “hvad synes du selv?” hos mig

Er dit CV tjekket og strømlinet? Jeg ved, hvor svært og uforudsigeligt uddannelsesliv og arbejdsliv, kan føles og forme sig. Derfor er jeg stadig fascineret af netop det! Jeg elsker at høre andres historier og udfordringer! Og endnu mere at støtte og motivere, og hjælpe folk til at finde deres egen unikke vej. Jeg giver dig aldrig et endeligt svar eller facit, for det findes inde i dig selv! Men jeg kan hjælpe dig med at grave det frem, som en anden guldgraver. Og jo – du får også min viden og erfaring med på vejen. Så hos mig, får du mere end “hvad synes du selv?”

UNIMIND har jeg startet for at udvide min spillebane og få muligheden for at inspirere og hjælpe mange flere som coach, rådgiver, underviser og foredragsholder. Som en naturlig del af at vejlede omkring arbejdsliv, karriere og studieliv har jeg også opnået værktøjer og viden omkring stresshåndtering og er uddannet stresscoach. Stress og ubalance i livet er ofte en drilagtig medspiller, som kan spænde ben i svære perioder, eller når valg skal træffes. Faktisk har vi mennesker meget sværere ved at træffe gode valg, når vi er i underskud eller føler os stressede. Og det kan blive til en ond cirkel, hvor man så er stresset over ikke at tage en beslutning. Måske kender du det?

Følg min blog og bliv inspireret som leder, medarbejder eller privat person

Mit fokus er på, at få det hele liv til at fungere og i at finde balance, tilfredshed og glæde i livet uanset, hvor man befinder sig. Jeg kan hjælpe dig eller din arbejdsplads på vej til mere energi, glæde og udvikling. Det som i sidste ende, betyder flere sorte tal på bundlinjen.

Jeg glæder mig til at møde jer derude – enten som privat kunde, som medarbejder eller leder på en arbejdsplads, eller dig som følger min blog. På min blog vil jeg afsløre mere om, hvad UniMind er for en størrelse. Så glæd dig til forhåbentlig skæve vinkler, inspiration og til tanker om aktuelle emner relateret til uddannelse, arbejdsmarked og personlig udvikling. Er du mere nysgerrig efter mit CV og erfaring, så er du velkommen til at finde mig på Linked in.

Mange venlige og nysgerrige hilsner Dorthe Rozalia Horup

Unimind_Karrierekonsulent_Dorthe_Rozalia_Horup
Luk menu