KONTAKT

Vejen til et helt liv – Coach i Roskilde

Coach Roskilde - din unikke vej til dine drømme og mål i livet

Har du brug for hjælp til at tackle karriereudvikling og arbejdsliv?  

Eller behøver du hjælp til stresshåndtering og stressforebyggelse? Eller vil du vide noget om at spotte stress symptomer? Det kan være som et oplæg, foredrag eller som coach i Roskilde 1-1 sessioner – gerne på tlf eller skype. 

Er du til det personlige møde, tilbyder jeg også walk-and-talk i Roskilde, hvor vi taler, mens vi går i bogstaveligste forstand. En form der virker rigtig godt for mange mennesker, fordi det er lettere at tale ubesværet og lade pauserne være en del af samtalen. Udover det at gå arbejder jeg også visuelt med billeder, når jeg faciliterer, rådgiver eller vejleder. Vi mennesker er forskellige og nogen har det godt med at læse, andre med at se på ting og billeder,  og andre igen vil helst lytte. Ved du hvordan, du bedst lærer nyt? 

KONTAKT

KONTAKTINFO

UNIMIND

Tlf nr. 25850065

CVR nr. 35506866

Email: info @unimind.dk

Følg Unimind på de sociale medier:

Lidt om mig:
Jeg hedder Dorthe Rozalia Horup. Jeg har startet Unimind, for at kunne bruge mine erfaringer til at hjælpe så mange mennesker som muligt, i alle aldre og med alle typer baggrund.

Jeg har suget viden og erfaring fra mange år som vejleder og leder af en studievejledning på Kbh. universitet. Derfor hedder min virksomhed UNImind. Følg min blog  og få direkte inspiration til din mail via nyhedsmail  Tilmeld dig her

Unimind_coach_Dorthe_rozalia_horup_roskilde_studiecoach_karriererådgiver_stresscoach
Luk menu