KARRIERE

Alle vores drømme kan gå i opfyldelse – hvis vi har modet til at forfølge dem. 

– Walt Disney

unimind_karrrierecoach_roskilde

KARRIERECOACH
PRIVATE

Har du brug for hjælp til din karriereudvikling? Så gå vejen med din karrierecoach – jeg er klar! Walk & talk karrierevejledning, hvor vi går en rigtig tur, er selvfølgelig muligt her hos mig – karrierecoach i Roskilde.  

Jeg hjælper dig, med at finde ind til dine egne ønsker og mål. Som karrierecoach, er det min rolle at støtte dig, finde guldet på dit CV og stille de gode spørgsmål. 

Som karrierecoach, er jeg klar til at  skabe kompetenceafklaring og finde frem til din motivation, og handlemuligheder sammen med dig. 

Du kan bede din arbejdsgiver om et forløb med mig som led i din faglige udvikling – for eksempel i kølvandet på MUS eller aftrædelsesordning. 

Du kan få en afklaringspakke, jobsøgningspakke eller en Forberedelse til MUS-pakke. Se nærmere info på siden priser.

Unimind_karriere_kvinder_midtvejs_karrierecoach_roskilde

KARRIERE MIDTVEJS
PRIVATE

Kvinder Midtvejs i Karrieren! Måske er dine børn ved at flyve fra reden. Du mærker en lyst og længsel efter nye udfordringer, men ved ikke præcis hvor du skal suse hen! Jeg ved, det kan føles som en karrierekrise midtvejs. 

Denne personlige erfaring fik mig til at udvikle kurset Kvinder Midtvejs i Karrieren. Kurset blev godt modtaget af kursisterne. 

Du får kompetenceafklaring og støtte af en karrierecoach. Værktøjer til balance og stresshåndtering og kraftfuld personlig kommunikation. Derudover tips og tricks til CV og ansøgning. 

Er du interesseret i denne type kursus, så send en mail til mig – info@unimind.dk

unimind_karriere_virksomhed_kompetenceafklaring_roskilde

ORGANISATIONSUDVIKLING
ERHVERV

Sidder du i en virksomhed, og har brug for inspiration og hjælp til kompetenceafklaring, MUS og lederudvikling hos medarbejderne. Det kan også være særlige emner, der står på jeres dagsorden. 

Hvordan holder vi på gode medarbejdere? Hvordan arbejder vi med ledelse og udvikling af specialister og akademikere? 

Efter en indledende samtale om jeres behov og udfordringer, laver vi et skræddersyet forløb eller workshop. 

Sidder du på et uddannelsessted og har I behov for nogle nye øjne eller skarpe spørgsmål til jeres organisering – så I finder de blinde vinkler? 

Jeg faciliterer oplæg og seminarer, så I kan arbejde med at udvikle jeres organisation i forhold til vejledning, administration, undervisning og ledelse.

 

TIPS FRA EN KARRIERECOACH

Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Og Hvad kan jeg? Spørgsmål der er nemme at stille, men svære at svare på. Er du studerende og har brug for mere karrierevejledning, rådgivning eller coaching omkring din fremtid? Har du spørgsmål til overgangen til det første job eller tvivl om arbejdsliv og karriere? Du er velkommen til at følge mine blogindlæg i kategorien studieliv og karriere. Som Karrierecoach vil jeg give dig mine erfaringer, ideer og inspiration, som jeg har fået ved at lytte til flere 100 karrierefortællinger fra andre – inklusiv fra HR-folk der er vant til at ansætte folk.

Er du jobsøgende, dimittend, midtvejs i karrieren, i senkarrieren eller mangler motivation og glæde i dit arbejdsliv, så er der også hjælp at hente. Som karrierecoach hjælper jeg med at finde ud af, hvad du ved, hvad du kan og hvad du vil – hvilken vej skal du? Hvordan kan dine mål se ud?

Du kan finde tips, viden og inspiration gennem mine blogindlæg. Hvis du har emner til et blogindlæg, så skriv gerne til min mail – info@unimind.dk Så kan det være, jeg tager emnet op i et indlæg.

Luk menu