KARRIERE

Alle vores drømme kan gå i opfyldelse – hvis vi har modet til at forfølge dem. 

– Walt Disney

unimind_karrrierecoach_roskilde

KARRIERECOACH
PRIVATE

Har du brug for hjælp til din karriereudvikling? Så gå vejen med din karrierecoach – jeg er klar! Walk & talk karrierevejledning, hvor vi går en rigtig tur, er selvfølgelig muligt her hos mig – karrierecoach i Roskilde.  

Jeg hjælper dig, med at finde ind til dine egne ønsker og mål. Som karrierecoach, er det min rolle at støtte dig, finde guldet på dit CV og stille de gode spørgsmål. 

Du kan få en afklaringspakke eller jobsøgningspakke.

Unimind_karriere_kvinder_midtvejs_karrierecoach_roskilde

KARRIERE MIDTVEJS
PRIVATE

Kvinder Midtvejs i Karrieren! Måske er dine børn ved at flyve fra reden. Du mærker en lyst og længsel efter nye udfordringer, men ved ikke præcis hvor du skal suse hen! Jeg ved, det kan føles som en karrierekrise midtvejs. 

Denne personlige erfaring fik mig til at udvikle kurset Kvinder Midtvejs i Karrieren

Du får kompetenceafklaring og støtte af en karrierecoach. Værktøjer til balance og stresshåndtering og kraftfuld personlig kommunikation. Derudover tips og tricks til CV og ansøgning. 

Er du interesseret i denne type kursus, så send en mail til mig – info @unimind.dk

unimind_karriere_virksomhed_kompetenceafklaring_roskilde

DE 4 KERNESPØRGSMÅL

De store spørgsmål du selv kan arbejde med er:

Hvad vil du? 

Hvem er du?

Hvad ved du?

HVad kan du?

De lyder som små nemme spørgsmål men de kræver reflektioner og tid før end du har de klare svar. 

Det er en god idé at starte med at kigge indad i dig selv og finde ud af hvad du vil og kan før end, du starter med at surfe på jobindex, for at finde opslag. 

På den måde kan du selv tage styring over hvor du er på vej hen. 

TIPS FRA EN KARRIERECOACH

Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Og Hvad kan jeg? Spørgsmål der er nemme at stille, men svære at svare på. Er du studerende og har brug for mere karrierevejledning, rådgivning eller coaching omkring din fremtid? Har du spørgsmål til overgangen til det første job eller tvivl om arbejdsliv og karriere? Du er velkommen til at følge mine blogindlæg i kategorien studieliv og karriere. Som Karrierecoach vil jeg give dig mine erfaringer, ideer og inspiration, som jeg har fået ved at lytte til flere 100 karrierefortællinger fra andre – inklusiv fra HR-folk der er vant til at ansætte folk.

Er du jobsøgende, dimittend, midtvejs i karrieren, i senkarrieren eller mangler motivation og glæde i dit arbejdsliv, så er der også hjælp at hente. Som karrierecoach hjælper jeg med at finde ud af, hvad du ved, hvad du kan og hvad du vil – hvilken vej skal du? Hvordan kan dine mål se ud?

Min blog ligger stille men du kan stadig se de tidligere indlæg under BLOG og finde inspiration.

Luk menu