At “lede opad” – en overset udfordring

At “lede opad” – en overset udfordring

Leder du opad?

Eller går din ledelse mest ud på at lede nedad? Eller har du bare slet ikke tænkt over ledelse op, ned og til siderne? Ledelse opad er en ret overset størrelse. Den gammeldags ledelsestilgang handler mest om, hvordan man kontrollerer medarbejdere, deres arbejde, kvaliteten i det som udføres og om alting er som det bør være. NPM er et godt eksempel. Men i al iveren efter kun at kontrollere og beslutte og bestemme som leder, så glemmer man ofte at ledelse i høj grad også kan handle om at lede opad. Ja jeg skriver “kan”, for det er jo et valg den enkelte leder træffer.

En ny udfordring i mit lederskab

Da jeg kom på lederuddannelse (diplom), havde jeg aldrig tidligere hørt om ledelse opad. Helt ærligt – jeg udøvede intuitiv ledelse og det gik rigtig godt, på mit niveau. Men ved et tilfælde allerede på det indledende seminar, gik det op for mig, at den udfordring indenfor lederudvikling, jeg ville arbejde med fremadrettet var “at lede opad”. I princippet noget alle kan arbejde på uanset, om du er leder eller ej!

Jeg valgte som udfordring i min lederudvikling på det første modul “Det personlige lederskab”, at arbejde på at lede opad. Den udfordring har jeg arbejdet med lige siden. Og det er en personlig udfordring at se sin ledelse gå opad i stedet for ned. Det kræver mod at skubbe til rammerne, det kræver mod at turde påvirke, udfordre og lede opad, og det er selvfølgelig ikke en nem udfordring at give sig selv.

Hvordan forvalter du din rolle?

Ledelse opad er berigende – ligesom ledelse til siderne også kan være det. Det handler om at lede, påvirke, få indflydelse, der hvor man er – uanset i hvilken funktion eller hvilken stilling man sidder i. Om du har ansvar for andre eller ej, så kan du stadig arbejde med din egen lederudvikling.  Og det er en sjovere måde at gå til sit personlige lederskab på! Prøv at være detektiv på dit eget lederskab – din adfærd bare en dag, en uge eller en måned. Hvordan forvalter du din rolle?

Hvis du vil have inspiration til dit personlige lederskab og lederudvikling, så kan jeg varmt anbefale at læse Kierkegaard og ledelse af Kirstine Andersen. En måde at koble eksistentialisme og ledelsesfilosofi på.

Dette blogindlæg har jeg tidligere udgivet på Linked in, da jeg selv var ansat som leder. Indlægget er her i en lettere revideret udgave og tænkt som inspiration til din karriere og egen lederudvikling.

Skrevet af karrierekonsulent Dorthe Rozalia Horup

Luk menu